Colloidaal Zilver

Gepubliceerd apr. 03, 23
5 min read

Colloïdaal Zilverwater Het Alternatief Voor Antibiotica?

Over Big Pharma schrijft hij op de website van X-codex, een door hem in 2015 opgerichte stichting waarmee hij ‘foute dingen’ aan de kaak wil stellen. ‘Big Pharma profiteert van ons ziek zijn en manipuleert, koopt artsen en wetenschappers om.’Regeringen zijn volgens hem overbodig en stemmen is ook niet nodig, leert een van zijn exposés.

De Koeningswarter is beslist over de inhoud van deze stukken. Hij schrijft: ’Alle artikelen die wij hier plaatsen zijn door onze redactie totaal onderzocht en is de objectieve werkelijke waarheid. Deze categorie is bedoeld om je wakker te schudden over dingen die normaal in de doofpot terecht komen.’Verder meldt hij dat ‘een redactielid van X-Codex al 32 jaar werkt als medisch medium.’ Een andere webstukkenschrijver is ‘een holistisch epigenetisch orthomoleculair specialist’.

Colloïdaal Zilver: Een Oude Traditie In Een Modern Jasje

Vermoedelijk is Ruizendaal de auteur van beide stukken. De Vtd, K zou hier normaliter niet al te veel aandacht aan besteden, ware het niet dat de man in deze artikelen een volstrekt leugenachtige aanval doet op de vereniging en meer speciaal op de schrijver van dit stuk, Cees Renckens. We beperken ons tot de drie meest smadelijke leugens van De Koenigswarter:1.

2. Cees Renckens is strafrechtelijk vervolgd voor het overlijden van baby’s op zijn afdeling. 3. Vitamines zijn volgens de Vtd, K kwakzalverij. Het zijn drie onwaarheden; dit is op eenvoudige wijze na te trekken. Dit is dus niet gebeurd. Van iemand die zulke brutale leugens opschrijft, kan niet verwacht worden dat zijn kletsverhalen over nano-mineralen op waarheid berusten.

Duo Spray Met Zink En Zilver - Colloïdale Nano Mineralen

Zijn grote bewondering voor de helderziende kwakzalfster Clara Ruizendaal, die 20 jaar geleden enige bekendheid verwierf als genezeres en in het verlengde daarvan met justitie in aanraking kwam, steekt De Koenigswarter in zijn beide webstukken evenmin onder stoelen of banken. Collodiaal zilver natuurlijke antibiotica. Op de website van de Vtd, K is in het verleden verschillende malen over de activiteiten van Ruizendaal geschreven, in niet malse bewoordingen.

Last Van Candida Of Andere Schimmelinfecties? Nano ZilverLast Van Candida Of Andere Schimmelinfecties? Nano Zilver

En dat is het wel, ‘behandelen’ doet ze niet meer.De Koenigswarter – en de schrijver van beide webstukken – zijn aantoonbare leugenaars. Het goede nieuws is dat de kwakzalvende zakenman de Vtd, K kennelijk als een gevaarlijke en succesvolle bedreiging voor zijn alternatieve geneeswijzen beschouwt. Colloïdaal Zilver: Van Keukenkastje tot Apotheek. Moge dit zo blijven..

Het Effect Van Colloïdaal Zilver Op Infecties En Ziekten

Anderhalve maand geleden moest ik eigenlijk naar de dokter om nieuwe pijnstillers te halen. Mijn tramadol was op en andere pijnstillers heb ik niet. Toch besloot ik na een uitvoerig onderzoek om eerst andere opties te proberen. In deze blog lees je meer over mijn ervaringen met colloïdaal zilver en colloïdaal goud.

Ik begon op mijn 14de voor het eerst last van pijnklachten te krijgen. In de 15 jaar die volgden heb ik op een paar uitzonderingen na bijna geen zware pijnstillers gebruikt - Nano Zilver / Colloidaal Zilver. Deels omdat de pijn nog wel te handelen was, maar ook omdat de artsen het niet voor wilde schrijven en ik (nog) niet afhankelijk van pijnstillers wil zijn.

Nano Zilver / Colloidaal Zilver

Tijd om mijn collectie wat uit te breiden met alternatieven dus! Colloïdaal goud is een mengsel van puur gedistilleerd water en minuscule elektrisch geladen gouddeeltjes. Deze deeltjes zijn slechts 3,2 nanometer en zijn alleen met de meest krachtige elektronenmicroscoop te zien. Colloïdaal Produkten - De zuiverste. Een voordeel van dat deze deeltjes zo klein zijn is dat ze ook heel makkelijk door het lichaam worden opgenomen - Colloïdaal Zilver: Effectief Tegen Bacteriën, Virussen en Schimmels.

Colloïdaal zilver is niet veel anders. Het zilverwater bestaat uit een vloeibare substantie met daarin elektrisch geladen zilverdeeltjes (Colloïdaal bestellen van de beste kwaliteit?). Wat ik zeker in het geval van zilverwater belangrijk vond, was dat de kwaliteit heel goed is. Zeker omdat colloïdaal zilver onterecht wordt geassocieerd met blauw zilveren huidverkleuringen. Crystal Colloïdaal wordt door verschillende bronnen als de beste aangewezen.

Het Productieproces Van Colloïdaal Zilver: Hoe Wordt Het Gemaakt?

De Gezondheidsvoordelen Van Colloïdaal GoudColloïdaal Zilver: Mythes, Feiten En Toepassingen

Het zilverwater heeft een dichte concentratie (10 ppm) en bestaat uit 80,5% colloïdaal zilverdeeltjes met een grootte van 0,65 nanometer. Beide producten kunnen voor meerdere toepassingen gebruikt worden. Zo werd zilver vroeger als antibioticum ingezet. Een voordeel van deze vorm van antibioticum is dat je hier niet resistent voor kunt worden (colloidaal goud).

De Geneeskracht Van Colloïdaal ZilverColloïdaal Zilver En Goud

Colloïdaal goud wordt ook wel het levenselixer genoemd. Het zorgt dat je er jong uit blijft zien, heeft een geneeskrachtige werking en stimuleert een soepele huid. Nu hoef ik er niet nog jonger uit te zien, maar ik merk wel dat mijn huid er beter van wordt. Ook kan het als pijnstiller en tegen artrose werken (Nano Zilver kopen).

De Toekomst Van Colloïdaal Zilver: Nieuwe Toepassingen En OnderzoekIk kan mijn lichaam weer wat meer belasten en lig niet meer avonden lang in bed omdat ik te veel heb gedaan. Toch zijn er uiteraard nog heel wat triggers die de pijn erger kunnen maken. Denk aan veel te veel belasten, maar ook stress en verdriet. Stress en pijn gaan voor mij namelijk hand in hand.

Tramadol haalt dan wel de scherpe randjes weg, maar emoties worden alleen maar versterkt. Erg enthousiast om hier mee verder te gaan was ik dan ook niet. In mijn zoektocht naar een alternatief kwam ik colloïdaal zilver en colloïdaal goud tegen (Colloïdaal Zilver: Mythes, Feiten en Toepassingen) - Colloïdaal Goud en Zilver, Oude Remedies. Niet meteen een pijnstiller, maar wel een product waarvan wordt gezegd dat het van invloed is op o.

Bestel Nu Colloidaal-zilver

ontstekingen en je gemoedstoestand. Net na het ontvangen van de producten, overleden in slechts een weekend tijd zowel mijn opa als mijn oma. Een bizarre situatie wat qua emoties garant staat voor pijn, veel pijn. In deze periode bleef ik de producten trouw innemen en begon ik best snel verschil te merken.


zilverwater

Ik hoef geen extra zware pijnstillers te nemen en kon gewoon blijven functioneren - De Kracht van Colloïdaal Zilver: Een Natuurlijk Wondermiddel. Ik kon mijn verdriet vrij snel relativeren en kon na een paar dagen alweer gefocust aan het werk. Daarnaast is het ontzettend makkelijk in te nemen. Je kunt het namelijk gewoon in een glas water – of onder je tong druppelen.

Meer van Gezondheid blog

Navigation

Home

Latest Posts

Luxe Fruit Op Het Werk 50 Stuks

Published May 08, 23
12 min read

Fysiotherapie

Published May 08, 23
7 min read